Effectieve Triggerpoint Massage voor Pijnverlichting en Ontspanning

Heb je last van aanhoudende spierspanning, pijnlijke knopen, of chronische pijn? Ontdek de helende kracht van een triggerpoint massage. De ervaren massagetherapeuten bij KHE in Den Bosch zijn gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van triggerpoints.

Triggerpoints, ook wel spierknopen genoemd, zijn kleine gebieden van verharde spiervezels die pijn, ongemak en zelfs verwijzingspijn in andere delen van het lichaam kunnen veroorzaken. Ze ontstaan als gevolg van overbelasting, stress, slechte houding, ongeval, te weinig  beweging of ongezonde leestijl.

Wat zijn de veelvoorkomende klachten veroorzaakt door triggerpoints?

Tijdens de Triggerpoint massage worden verschillende massage technieken gecombineerd. De Massagetherapeute gaat opzoek naar de Triggerpoint knopen in je spieren om deze gericht te behandelen. Met behulp van specifieke druk- en ontspanningstechnieken worden de Triggerpoints effectief behandeld om de spierspanning te verminderen. Dit leidt tot onmiddellijke verlichting van pijn, en helpt bij het herstellen van normale spierfunctie en mobiliteit.

Ontdek de Voordelen van Triggerpoint Massage voor Je Welzijn!

Ontdek de talrijke voordelen van deze behandeling en hoe het jouw welzijn kan transformeren.

Wacht niet langer met je klachten en laat de Triggerpoints behandelen door een ervaren massagetherapeute bij KHE in Den Bosch.