Radiofrequentie (RF) Huidverjonging

Naarmate men ouder wordt, vertraagt de celdeling van de huid waardoor de huid minder soepel wordt. De elastine- en collageen productie nemen af, wat resulteert in een verslapte huid met minder elasticiteit, lijntjes en rimpels en een veranderde huidtextuur. De RF huidverjonging behandeling is een klinisch bewezen effectieve behandeling voor het verminderen van lijntjes, rimpels en huidverslapping. De tripolaire radiogolven verwarmen het huidweefsel diep in de huid waardoor de productie van collageen wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor verstrakking en versteviging van de huid, wat vaak al zichtbaar is vanaf de eerste behandeling!

De Radiofrequentie behandeling kan worden toegepast bij verslappingen op het gezicht, de kaaklijn, de hals of decolleté. Er is geen beperking qua leeftijd, voor iedereen die de de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een gladde, strakke, frisse huid wenst is de behandeling uitermate geschikt!

Doet de behandeling pijn?

De radiofrequentie (RF) huidverjonging behandeling is pijnloos en wordt vaak als ontspannen ervaren. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen, daarom heeft uw huid specifieke nazorg nodig. Bij de behandeling krijgt u persoonlijk advies voor de bijpassende verzorgingsproducten. Dit draagt bij aan een optimaal resultaat!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de conditie van uw huid. Gemiddeld zijn er ongeveer 6 behandelsessies nodig, 1 x per week. Om het behaalde resultaat te behouden is het aangeraden eens per 4 tot 6  weken te behandelen.

Welke resultaten kunt u verwachten van een gezichtsbehandeling met RF?

  • Effectief en snel resultaat
  • Vermindering van rode/geïrriteerde huid
  • Verbeterde elasticiteit
  • Vermindert rimpels op de wangen, voorhoofd en rond de mond
  • Verstrakt en verstevigd de huid
  • Verbeterde kleur van de huid
  • Verkleint de por