PRX -T33 Booster

PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie is de nieuwste natuurlijke anti-age behandeling voor een onmiddellijke boost voor je huid en verbetering van je huidstructuur. Doffe en vermoeid uitziende  huid wordt onmiddellijk getransformeerd tot een stralend en mooi.  De PRX-T33 behandeling is ideaal voor het gezicht, de hals en het decolleté. De PRX-T33 is een waare innovatieve huidstimulator en richt zich  op de dermis zonder het huidoppervlak te beschadigen. De behandelingen zijn  geschikt voor alle huidtypes, het gehele jaar door. De behandeling is pijnloos en heeft geen hersteltijd!
Bij de PRX-T33 peeling Skin-Booster gaat het om de verbetering van uw huid. Ieder huidtype is anders en daarom besteden we bij Klinica Health Elements zorgvuldige aandacht aan uw huid. Bij de start van een behandeling zal u een uitgebreide intake ondergaan en speciale prescriptie voor thuisgebruik krijgen. Samen stellen we een behandelplan op. PRX-T33 peeling Skin-Booster biedt voor verschillende huidtypes en huidklachten een oplossing: pigment, veroudering, acné en huidverbetering. De PRX-T3peeling Skin-Booster zal op een diepere, levende huidlaag werken en de celstructuur radicaal verbeteren

Bij deze behandelingen is het van belang om thuis een huid dieet te volgen zodat de huid optimaal kan verbeteren. Een huid dieet bestaat uit een huidverbeterende moisturizer die goede bescherming geeft tegen UV-A en UV-B straling, hoogwaardige vitamine serums, nachtverzorging en een masker.

Als u de behandeling eenmalig wilt ondergaan is dat mogelijk als u een post-treatment kit afneemt om de huid op de juiste manier na te behandelen. Het is zeer belangrijk om deze kit te gebruiken! Deze kit helpt bij de optimale opbouwfase en veilige celvernieuwing. Dit is nodig omdat de peeling nog enige tijd doorwerkt na de behandeling.


Wat is een PRX-T33 peeling?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, TCA en koijezuur. Door de unieke samenstelling van TCA met waterstofperoxide kan het serum de huidbarrière op verschillende diepten passeren. Het verouderingsproces wordt vertraagd en de huid wordt gerevitaliseerd zonder deze te beschadigen. De PRX-T33 peeling Skin Booster zet de huid tot vernieuwing waardoor we langdurige resultaten kunnen verwachten en het herstelt de elasticiteit van de huid. Direct na de behandeling zie je een gezonde glow!

Welk resultaat kun je verwachten van een PRX-T33 Peeling Skin-Booster?

Al na één behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit, zonder de huid te beschadigen. Je hebt dus geen downtime, maar wel een hele mooie glow. Deze behandeling geeft een instant boost, hydrateert intensief en herstelt de natuurlijke glans van jouw huid.

Het anti-aging effect is optimaal na een kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert de kwaliteit van de huid. Rimpels en verslapping zijn
zichtbaar minder aanwezig, de huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan. Daarna kun je weer eens 1 behandeling doen, een hele kuur is dan niet nodig.

Wat doet nog meer  voor je huid de PRX-T33 booster?

Aanmaak van nieuwe cellen door afstoot van dode huidcellen en versnelde celdeling

Aanmaak van elastine en collageen → zorgt voor een stevigere huid.

Diepe zuivering van de poriën → werkt ontstekingsremmend

Minder verstoppingen van de huid door talg → zorgt voor minder ontstekingen

Pigmentaties worden bleker

Behandeling met PRX-T33  geeft over het algemeen betere huidstructuur (fijnere poriën) en huidskleur- en reliëfverschillen worden minder zichtbaar.