Microdermabrasie

Huidproblemen worden vaak veroorzaakt door bacteriën op de huid. Met de microdermabrasie behandeling ondergaat uw huid een dieptereiniging  waarbij de dode huidcellen aan het huidoppervlak worden verwijderd en uw poriën worden ontstopt. Dit gebeurd aan de hand van 100% zuivere microkristallen die op de huid geblazen worden en uw huid gladder maken. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de celstofwisseling geactiveerd, hierdoor zal de elastine- en collageen productie toenemen wat leidt tot een versteviging van de huid. De onderliggende huidweefsels worden ontspannen en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Hoe voelt de behandeling aan?

Doordat de microkristallen over de huid worden geblazen kan het een schurend gevoel geven op de huid. Maar de behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren, voor sommigen voelt het zelfs ontspannend.  Na de behandeling kan de huid branderig en warm aanvoelen. Het is mogelijk dat er lichte verkleuring van de huid optreed, dit zal uiterlijk na 72 uur verdwijnen. Hierna kan de huid licht schilferen.

Wat wordt er na de behandeling geadviseerd?

Het is aangeraden binnen 48 uur na de behandeling niet te zwemmen, en UV-straling en warmtebehandelingen (bijvoorbeeld in de sauna) te vermijden.

Het wordt geadviseerd om veel water te drinken.

Microdermabrasie is een kuur concept dat thuis moet worden ondersteund met de aangeraden verzorgingsproducten, zo krijgt u het beste resultaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij de start van de behandeling krijgt u eerlijk en deskundig advies van een specialist. Voor het beste resultaat zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen moeten minimaal 14 dagen zitten om uw huid de gelegenheid te geven nieuwe huidcellen aan te maken. Voor een optimaal resultaat zult u na de behandeling thuis uw huid moeten ondersteunen met de juiste huidverzorgingsproducten.

Welk resultaat kun je verwachten van een Microdermabrasie gezichtsbehandeling?

Na de microdermabrasie behandeling zult uw huid zichzelf vernieuwen waardoor het gladder en frisser zal zijn. De aanmaak van collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd. Microdermabrasie is een intensieve maar volkomen veilige behandeling.  Er wordt er niets in de huid gespoten en geen chemische producten gebruikt. Het resultaat is al zichtbaar en voelbaar na de eerste behandeling: een gladdere en frissere huid!

Combineer Microdermabrasie met een Nannic behandeling!

De microdermabrasie behandeling is uitstekend te combineren met de Ultrasound of Nannic behandeling. Met de Nannic behandeling wordt pijnloos zeer hoge concentratie werkzame stoffen in de diepere huidlaag aangebracht wat zorgt voor de aanmaak van collageen en elastinevezels. Dit zorgt voor een verstevigende huid! Door microdermabrasie met Nannic te combineren wordt de werking van beide behandelingen versterkt wat leidt tot een optimaal resultaat.

Contra-indicaties:

Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met een van de volgende condities:

 • Psoriasis
 • Huidkanker
 • Rosacea
 • Instabiele diabetes
 • Auto-immuunafwijkingen
 • Actieve eczeem
 • Seborrheic dermatitis
 • Couperose
 • Door virussen veroorzaakte laesies, herpes simplex, gordelroos
 • De zon verbrande huid
 • Niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen