HOTSTONE MASSAGE -HEERLIJK TIJDENS DE KOUDE DAGEN

Een Hotstone massage is een heerlijke warme en ontspannende massagevorm waarbij verwarmde basaltstenen op het lichaam worden geplaatst en gebruikt om te masseren.
Het is een zeer populaire keuze, zowel in de herfst als in de winter, omdat de warmte van de stenen kan helpen om de koude en donkere dagen aangenamer te maken.

Hotstone massage verlicht spanningen geeft je energie en zorgt voor een aangename gevoel.
Voor de hotstone massage worden basaltstenen gebruikt. Dit is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor de stenen goed warmte kunnen vasthouden.

Vraag je je nog af waarom je zou kiezen voor een Hotstone massage?
Hier zijn enkele redenen waarom een hotstone massage in de herfst en winter bijzonder aangenaam kan zijn:

Hotstone massage zorgt voor warmte en ontspanning.
De warmte van de stenen zorgen voor de ontspanning in de spieren en een gevoel van comfort en welzijn  tijdens het koude seizoen.

Dankzij Hotstone massage verbeterd de doorbloeding.
De warme stenen helpen de bloedvaten te verwijden en de doorbloeding te verbeteren. Dit kan weer helpen om je lichaam beter warm te houden en je te beschermen tegen de onaangename kou.

Stressvermindering door Hotstone massage.
Het ondergaan van een massage in het algemeen draagt bij om de stress te verminderen, daarbij de toegevoegde warmte van de stenen kan dit effect alleen nog  versterken. In de herfst en de winter kun je misschien vaak last hebben van seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD) als gevolg van de verminderde blootstelling aan zonlicht. Een Hotstone massage kan helpen om je stemming te verbeteren.

Hotstone massage zorgt voor ontspanning van stijve spieren.
Het koude weer kan leiden tot stijve en gespannen spieren. De warme stenen worden vaak gebruikt om deze spanning te verlichten en de spieren te ontspannen.

Verlichting van pijn dankzij Hotstone massage.
Hotstone massages kunnen ook helpen bij de verlichting van bepaalde pijnklachten, zoals artritis en fibromyalgie, die in de herfst en winter vaak erger worden door het koude weer.

Bij KHE worden de Hotstone massages gegeven door gediplomeerde specialistes die ruime ervaring hebben in het verzorgen van  Hotstone massages.