Endospheres therapie

ENDOSPHERES THERAPIE BIJ KHE WELLNESS IN DEN BOSCH

Een van onze innovatieve top behandelingen voor lichaam en gezicht is  Endosphères  Therapie. 

Endosphères therapie is een niet-invasieve cosmetische en therapeutische behandeling die gebruikmaakt van een apparaat genaamd het “Endosphères Therapy System” om verschillende voordelen te bieden voor de huid en het lichaam. 

Deze therapie wordt toegepast onder anderen bij vermindering van cellulitis, huidverstrakking, lymfedrainage en spierversteviging. Het kan worden gebruikt voor zowel cosmetische als therapeutische doeleinden, zoals pijnbestrijding en revalidatie.
Endosphères therapie maakt gebruik van specifieke mechanische trillingen en compressies en kan worden ingezet op verschillende delen van het lichaam en het gezicht. 

Voordelen van Endosphères therapie zijn onder andere: 

Vermindering van Cellulite: Een van de belangrijkste toepassingen van Endosphères therapie is de vermindering van cellulite. Endosphere apparaat maakt gebruik van een combinatie van mechanische trillingen en micro-compressies om de bloedcirculatie te stimuleren en de uitstraling van de huid met putjes of ongelijkmatigheden veroorzaakt door cellulite te verbeteren. 

Huidverjonging: Huidverjongingstechnieken zijn gericht op het verbeteren van de textuur, stevigheid en algemene uitstraling van de huid, vaak om tekenen van veroudering te verminderen. 

Huidverstrakking: De therapie kan helpen bij het strakker maken van een losse of verslapte huid, waardoor het populair is voor het aanpakken van huidverslapping op verschillende lichaamsgebieden.
De mechanische trillingen en micro-compressies gegenereerd door het Endosphères Therapy System kunnen de productie van collageen en elastine in de huid stimuleren. Collageen en elastine zijn eiwitten die de huid stevigheid en elasticiteit geven. Door de productie van deze eiwitten te bevorderen, kan de huid strakker en gladder worden. 

Lymfedrainage: Endosphères therapie kan helpen bij lymfedrainage, als stimulatie van lymfestroom. De mechanische trillingen en micro-compressies die worden gegenereerd door de roterende bollen of cilinders van het Endosphères Therapy System kunnen de lymfestroom in het lichaam stimuleren. Dit helpt bij het verplaatsen van lymfevocht door het lymfestelsel, waardoor stagnatie wordt voorkomen.
Door de verbetering van de lymfestroom wordt ook de algehele bloedcirculatie bevorderd. Dit kan helpen bij het verminderen van zwelling en het bevorderen van de verwijdering van gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam. 

Vermindering van vochtophoping: Endosphères therapie kan vooral nuttig zijn bij de behandeling van oedeem (vochtophoping), zoals bijvoorbeeld na chirurgische ingrepen of als gevolg van bepaalde medische aandoeningen. Het helpt overtollig vocht uit de weefsels te verwijderen, waardoor zwelling wordt verminderd. 

Pijnbestrijding: Endosphères therapie kan ook gebruikt worden voor pijnbestrijding en revalidatie. De mechanische trillingen van het apparaat kunnen helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn. 

Spierversteviging: Endosphères therapie kan de spieren stimuleren, wat helpt bij het versterken en vormgeven van het lichaam of als aanvulling in combinatie met fitness- en sport oefeningen om de resultaten te verbeteren.