EMS Sculpting

HI-EMS Sculpting is een niet-invasieve medische technologie die wordt gebruikt om spieren te versterken en huid te verstevigen door de actie van het gefocusseerde magnetische veld op het te behandelen gebied. Deze methode is ideaal om te gebruiken op de billen en de buik en zorgt voor uitstekende resultaten.

In tegenstelling tot vrijwillige spiercontracties zijn supramaximale contracties onafhankelijk van de hersenfunctie en zijn ze veel effectiever.

De HI-EMS Sculpting gebruikt een specifiek bereik van frequenties die geen spierrelaxatie toestaan ​​tussen twee opeenvolgende stimulaties, dus de spier blijft geforceerd samentrekken. Deze extreme contractie-omstandigheden vereisen dat de spier zich aanpast en spiermassa ontwikkelt over het behandelde gebied.

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een gemiddelde toename van 15 tot 16% van de buikspiermassa werd waargenomen bij patiënten die één tot twee maanden na de EMS-behandeling werden behandeld.

De EMS-technologie apparaat is ontworpen voor body contouring. Dit apparaat is uitgerust met geavanceerde technologie voor niet-invasieve body vormgeving, waardoor het ontwikkelen en dikke spieren. Deze behandeling heeft geen verdoving nodig en is volledig pijnloos. Clienten kunnen achterover leunen en ontspannen tijdens de sessie, terwijl het apparaat werkt en presteert spiercontracties overeenkomende met meer dan 20.000 buikspieroefeningen of “squats” voor de billen!

In slechts 4 sessies zijn de resultaten zichtbaar met plattere en gespierdere buik en/of strakkere (gelifte) billen.

Tijdens de behandeling zorgt elektrische stimulatie ervoor om cellen te activeren en spiermassa te ontwikkelen. Na een HI-EMS behandeling zul je hetzelfde gevoel ervaren als na het sporten met een hoge intensiteit.

Deze behandeling is niet echt geschikt voor mensen die zwaarlijvig zijn. Deze mensen moeten eerst vet verliezen voordat ze in staat zijn om de spieren te versterken. Als ze dat niet doen, zal het waarschijnlijk moeilijker zijn om enig verschil te zien. Door het uitvoeren van een combinatie behandeling met vet bevriezen door middel van cryolipolyse is wel mogelijk om resultaat te behalen. Onze behandelaars zullen hier rekening mee houden met het opstellen van een persoonlijk behandelplan.HI-EMS heeft twee applicators die verschillende delen van het lichaam kunnen behandelen, bij mannen en vrouwen:

  • Buik

  • Dijen

  • Billen

  • Schouders

  • Armen  

EMS Sculpting