Body Shape

Klinica Health Elements is een gezondheidscentrum dat een scala aan diensten aanbiedt, waaronder lichaamsvormende behandelingen. Onze lichaamsvormende behandelingen zijn ontworpen om onze cliënten  te helpen hun gewenste lichaamsvorm te bereiken, of ze nu willen afvallen, hun spieren willen versterken of hun algehele lichaamscontour willen verbeteren. 

Bij Klinica Health Elements gebruiken we nieuwste technologie en technieken om de best mogelijke resultaten te bieden. Ons team van hoogopgeleide en ervaren  professionals zal met u samenwerken om een gepersonaliseerd behandelplan te ontwikkelen dat voldoet aan uw unieke behoeften en doelen. 

EMS, Cryolipolyse , Cellulitisbehandeling of een bodywrap zijn allemaal behandelingen die kunnen worden gebruikt voor het vormgeven van het lichaam. Hieronder vind je meer informatie over elke behandeling: 

EMS (Elektro Musculaire Stimulatie): EMS is een behandeling waarbij elektrische stroompjes worden gebruikt om de spieren te stimuleren. Het kan worden gebruikt om de spieren te versterken, te tonen en te vormen. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met lichaamsbeweging en dieet om de resultaten te maximaliseren. 

Cryolipolyse: Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeling waarbij vetcellen worden bevroren en vervolgens worden afgebroken door het lichaam. Het wordt vaak gebruikt om hardnekkige vetophopingen te verminderen op gebieden zoals de buik, love handles, heupen en dijen. De behandeling is veilig en heeft geen hersteltijd nodig. 

 

Wrap: Body wraps zijn behandelingen waarbij de huid wordt ingewikkeld in doeken of bandages die zijn doordrenkt met voedende en verstevigende ingrediënten. De behandeling kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van cellulitis en het verstevigen van de huid. 

 

Bij Klinica Health Elements bieden we verschillende body shaping behandelingen aan, waaronder EMS, Cryolipolyse en body wraps. Onze medische professionals werken samen met onze cliënten om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op hun individuele behoeften en doelen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke behandelingen het beste voor jou zouden zijn. 

 

CoolSculpting: Deze niet-invasieve behandeling maakt gebruik van gecontroleerde koeling om hardnekkige vetcellen te elimineren die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging. 
 
 

Cellulitisbehandeling: Deze niet-invasieve behandeling maakt gebruik van een combinatie van massage, zuigkracht en radiofrequentietechnologie om het uiterlijk van cellulitis te verbeteren en de huid strakker te maken. 

Bodywrap

EMS Sculpting

Endospheres therapie

Cryo behandeling